Pont de Deulin Camping

Familiecamping
in de Belgische Ardennen

Goed gezelschap en een uitzonderlijke service wachten je op onze familiecamping in de Belgische Ardennen.

Na een speurtocht van zeven maanden door Frankrijk en Spanje vonden wij deze bijzonder geschikte camping midden in de prachtige natuur van de Ardennen. Daar zijn wij erg trots op en heel blij mee. Door onze zoektocht ondervonden wij wat belangrijk is voor een camping: hij moet de bezoeker écht vakantie bieden. Wij bezorgen je heerlijke dagen op onze camping: of je nu gelukzalige rust zoekt of lekker actief bezig wilt zijn samen met je partner, je gezin, vrienden of vereniging. Wij hebben één basisregel: Als we kunnen helpen, dan doen wij dat!

Als je wilt, helpen wij je op weg en maken we samen een onvergetelijke herinnering van je verblijf op onze camping.   

Camping

Familiecamping

Onze familiecamping bestaat uit plaatsen aan de rivier, plaatsen niet aan de rivier en de open gezinsweide. Op de open gezinsweide zijn geen hegjes en geen zicht op het water (veiliger voor kleinere kinderen). Hier heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer.

Glamping

 Vanaf de maand mei kan u bij ons terecht in 1 van de 3 luxe safaritenten. De safaritenten zijn gelegen aan het water, voorzien van al het nodige om er een onvergetelijke vakantie van te maken.                  

Groepen-Scholen

Groepen en scholen zijn bij ons ook van harte welkom mits overleg. Deze staan apart van de familiecamping. Wij kunnen een programma op maat uitwerken. Vraag achter onze tarieven.

Faciliteiten

Ontbijt en broodjesservice

Geniet van een heerlijk uitgebreid ontbijt of een lekker broodje, verzorgd door Pont De Deulin. Zo blijf je lekker in vakantiestand!

Barbecue huren

Zin om te barbecueën maar zie je op tegen de rompslomp? We zorgen voor een barbecue naar maat. Ook huren van enkel het barbecuetoestel is mogelijk.

Kampvuur

Iedere avond stellen wij één kruiwagen hout ter beschikking voor een gezellig gemeenschappelijk kampvuur. Meer hout nodig? Voor 5 euro krijg je een extra kruiwagen.

Vespaverhuur

U kan bij een Vespa huren voor een hele of halve dag. Geniet van de prachtige natuur en het glooiende landschap.

Taverne en terras

Welkom in onze sfeervolle taverne met terras! Onze keuken bereidt snacks, salades, spaghetti, spareribs, stoofvlees… Beperkte kaart met eenvoudige maar smakelijke gerechten.

Zwemwaterzone

Onze eigen waterzuiveringsinstallatie reinigt water van de Ourthe waardoor ons campingterrein een veilige en aangename zwemwaterzone is.

Speeltuin met trampoline

Vanuit het terras en de gezinsweide is er een rechtstreekse toegang tot de speeltuin met trampoline. Zo kunnen de kinderen zich sportief uitleven!

Uitstekende sanitaire voorzieningen

Ons goed onderhouden sanitair levert ook wárm water. Om te douchen heb je geen muntjes nodig. Wasmachine en droger aanwezig!

Sportieve en recreatieve activiteiten

In het ticketbureau aan de receptie kan je tal van sportieve en recreatieve activiteiten boeken. Zo begin je zonder wachttijden aan je uitstap!