Veelgestelde vragen

  Hier vindt u de meeste antwoorden op al uw vragen.

  Toch geen antwoord gevonden, mail ons gerust!

  Openingsuren

  Laagseizoen: Maart tot Juni en September tot Oktober

  Receptie: 09:00-10:00,15:00-17:30

  Restaurant:18:00-20:00 uur (enkel op vrijdag en zaterdag )

  Bar: 09:00-10:00 en 15.00-17:30,(op vrijdag en zaterdag ook van 18.00 -20.00), let op: het laatst drankje wordt een kwartier voor sluitingstijd geserveerd.

  Hoogseizoen: Juli tot Augustus

  Receptie: 09.00-11.00,15.00-18.00

  Restaurant:18:00 - 20.30 uur 

  Bar: 09:00 -22:00, let op: het laatst drankje wordt een kwartier voor sluitingstijd geserveerd.

   

  Aangezien onze horeca kleinschalig is raden wij aan vooraf te reserveren indien u graag iets komt eten bij ons.

  Op woensdagnamiddag en zondagnamiddag (Maart - April - Mei - Juni - Sept - Oktober) zijn receptie, bistro gesloten. Wij nemen graag deze tijd om van ons gezin te genieten.

  Kampvuur

  Op onze camping zijn 2  vaste vuurschalen voorzien waar iedereen gebruik van kan maken. 

  Heeft u zelf een vuurschaal dan is dit ook toegelaten. Let op: Deze dient wel minstens 25 cm van de grond verwijderd te zijn.

  Ook bbqen is toegestaan mits deze ook minstens 25cm van de grond is verwijderd.

  Dit vragen wij om geen schroeivlekken op het gras te hebben zodat kampeerders na uw verblijf ook nog ten volle kunnen genieten van hun gereserveerde plekje. 

  De assen mogen nadien in de vuurschaal die op vaste plaatsen staan worden gegooid.

  Elektrische auto's

  Het is ten strengste verboden elektrisch te laden aan de kampeerplaatsen. Indien wij hiervan misbruik opmerken wordt er onmiddelijk een vergoeding van € 35 euro gevraagd!

  Omdat wij steeds blijven vernieuwen om ervoor te zorgen dat jullie vakantie niet kapot kan, zal er vanaf seizoen 2024 elektrisch geladen kunnen worden aan een laadpaal op onze camping.

  Visvergunning

  Niets zo leuk om te kamperen en daar dan ook een gezellige namiddag te vissen. In de rivier, de Ourthe mag gevist worden. Opgelet: je moet wel een visvergunning hebben. Deze kan je gemakkelijk verkrijgen op de waalse website www.permisdepeche.be. Kinderen kunnen gratis vissen, maar moeten ook ingeschreven zijn. Vissen zonder vergunning = kans op een hoge boete van 150 euro, dus ook kindjes.

  Parkeren en bezoekers

  Op onze mooie maar kleine camping zitten we heel beperkt met onze parkingplaatsen. Daarom kunnen we maar 1 auto per geboekte kampeerplaats toelaten. Deze moet worden geparkeerd op uw gereserveerde kampeerplek. (Plaatsen aan het water, plaatsen niet aan het water en de kampeerweide.)

  Boekingen voor de safaritenten, tipitenten en het tententerrein (aan de andere kant van de brug) krijgen een voorziene plaats op de parking. Let op: dit is telkens weer 1 auto per tent.

  Bij het inchecken mag er gerust op parking even worden uitgeladen maar nadien vragen wij de overige auto's op de parking van het kerkhof wat verder van de camping te gaan plaatsen. 

  Bij het inchecken krijgt de iedere boeker een kaart met plaatsnummer om aan de spiegel te hangen zodat wij ten alle tijden kunnen zien tot wie de auto toebehoord.

  Bezoek vinden we gezellig en fijn maar hiervoor hebben we geen parkeergelegenheid. Ook zij zullen op de parking van het kerkhof moeten gaan staan. 

  Winkels in de buurt

  Op de camping is geen winkeltje maar geen nood, winkels in de buurt zijn er in overvloed.

  In Noiseux, op 1 km van de camping is de Mini Market (camping omhoog linksaf, doorrijden tot u aan uw rechterhand de Minimarket ziet)

  In Marche-en-Famenne kunt u de hele grote supermarkten vinden: Carrefour, Colruyt, Aldi, Delhaize, Lidl.

  In Barvaux vindt u nog een grote Carrefour en een grote ALDI.

  In Hotton kunt u terecht bij de Carrefour, Delhaize en Okay.

  Honden

  Voor vele behoort de hond tot het gezin, wij zien dit zelf niet anders en zijn zelf grote dierenliefhebbers. Je zal op de camping bij ons dus zeker ook kennis maken met onze weimaraner Oli, onze 2 poezen Floki en Ragnar, onze 5 kippen Ashley, Olivia, Hazel, Pepper en Abby (ja, ze hebben ook echt allemaal een naam :-) ) en ons konijnengezinnetje : Gerard, Odette en hun 2 kindjes.

  Wij zijn dus een hondenvriendelijk camping, mits je geliefde huisgenoot ook onze huisdiertjes weet te apprecieren.

  Uw hond is afhankelijk van u als baasje, daarom vragen wij zeer uitdrukkelijk uw hond aangelijnd te houden en eventuele ongelukjes opruimen! Op ons glampingterrein hebben wij een hondenweide. Daar kan je je hond uitlaten, gelieve ook meteen de behoeften op te ruimen.

  Afvalwater

  Al het water dat wordt gebruikt op de camping wordt door ons waterzuiveringsysteem terug helemaal zelf gereinigd en dan terug als perfect zuiver water in de Ourthe geloosd. Elk jaar worden de speciale putten en filters 4 keer gecontroleerd en onderhouden door een externe firma.

  Zo zijn we zeker dat er geen vuil water in onze mooie natuur wordt geloosd. 

  Seizoens- of jaarplaatsen

  Bij ons vindt je geen lange rijen met stacaravans of caravans die het hele jaar of een seizoen blijven staan.

  Waarom niet? Wij vinden het superleuk om telkens weer nieuwe mensen te leren kennen en het bruisende te ervaren van passage gasten. 

   

   

  Welke grondzeil ?

  Bij Pont de Deulin vinden we het belangrijk dat iedereen toekomt en meteen hunkert om op dat mooie plekje gras te gaan staan. Om dit zolang mogelijk te proberen garanderen vragen we om een luchtdoorlatend tentzeil te gebruiken. 

  Zo kan het gras zo lang mogelijk blijven doorgroeien en geniet ook jij nog van wat gras wanneer je toekomt.

  We weten dat het weer niet altijd even goed meewerkt in België (of te warm of te nat). Tja, we kunnen het op deze manier toch proberen he?

   

   

  Pont de Deulin

  rue du monument 49
  6990 Hotton

  Contactgegevens

  E-mail
  camping@pontdedeulin.be

  Telefoon

  086/32 23 32