Over ons

  Samen met onze twee kinderen en hond zijn wij sinds 2022 de trotse eigenaar van Camping Pont de Deulin. Een jarenlange droom die uiteindelijk uitkwam.

  Wie zijn we?

  Melissa en Fillip, aangenaam. Reken maar dat we trots zijn op ons plekje aan het water. Voor ons was de setting alvast liefde op het eerste zicht. Na 8 jaar dromen, waagden we de stap en verloren we ons hart hier in de Belgische Ardennen. 

  We ontvangen je met open armen in ons gastvrije plekje waar we er alles aan doen om je te laten thuisvoelen en écht van vakantie te genieten. Ontzorgen met een grote O.

  Onze visie

  Gastvrijheid, warmte en sfeer staan bij ons centraal, maar dan wel met een duurzaam en ecologisch sausje over. Van het verwerken van het afval tot het ter beschikking stellen van gratis drinkwater: wij geven om de natuur. We leven dan ook van, met en in de natuur. Reken maar dat we dat koesteren.

  Bekijk het huisreglement

  Om het verblijf voor iedereen aangenaam te maken, hebben we een paar korte huisregels opgesteld. Niets bijzonders, maar heldere afspraken maken goede vrienden. Alvast bedankt!

  Veelgestelde vragen

  Rue du Monument 49, 6990 Hotton. Opgepast uw navigatie gaat u verderop sturen. Gelieve volgende coördinaten te volgen:
  coördinaten: Lat 50.26861 Long 5.44722

  Wij hebben 2 vaste kampvuurplaatsen. Deze zijn vrij te gebruiken door iedereen.
  Een vuurtje op je eigen plek kan, als u uw eigen vuurkorf heeft die 25 cm van de grond af staat.
   

  Dit mag in onderling overleg. Aangezien we beperkt zijn in parkeerplaatsen, dient de wagen van uw bezoeker geparkeerd te worden op het kerkhof een eindje verderop.

  Ja, honden, katten en konijnen zijn toegelaten. Zolang ze geen overlast bezorgen voor de andere kampeerders.

  Wij zijn een familiecamping. Mensen die komen om te feesten die staan we niet toe. Wie het gezellig houdt en de regels respecteert is welkom.

  Ja, er is mogelijkheid tot ontbijt en ook in onze brasserie kun je terecht. We hebben ook een BBQ-formule.

  De Vespa’s kun je huren aan de balie of via de website. Reserveren is wel aangewezen als je zeker wil zijn van een Vespa.

  Jouw vakantie vastleggen?

  Beleef de tijd van je leven op onze camping en koppel even helemaal los. Leg vandaag nog je verdiende vakantie vast!

  Pont de Deulin

  rue du monument 49
  6990 Hotton

  Contactgegevens